2 Mart 2009 Pazartesi

GÜZEL BİR MİM...


Sevgili arkadaşım GüLCaN http://egemenlihayat.blogspot.com/ beni mimlemiş ,benim çok merak ettiğim ve bu yazımdan sonra bahsetmek istediğim hafta sonu fotolarımın arasında yer alan parşütle atlama konusu ,çok merak ediyorum inşallah birgün nasip olur ,

Şimdi mime gelelim Paraşütle atlama konusunda 3 soruyu cevaplamam gerekiyormuş;
1- Paraşütle atlamaya karar verdiniz ve ilk atlayışınızı yapmaya hazırlanıyorsunuz. Yerde sıranızı beklerken yukardan atlayanları seyrediyorsunuz... Aklınızdan neler geçiyor?
***Ay sıra bana ne zaman gelecek:))

2- Sıranız geldi ve uçak üç bin metreye yükselirken siz de kendinizi hazırlıyorsunuz. arkanıza hiç bakmadan önünüzde açılan kapıya geliyor ve kendinizi aşağıya bırakıyorsunuz. Aşağıya atlarken ne diye bağırıyorsunuz?
*** Allahhhhhhhhhhh ,,,yaşasın,,,ölüyommmm,,,kızım kocişim sizi çok seviyom,,, ne dediğimi bilmiyom normal olarak o heyecanla ama düşük çenem oradada tutar mutlaka:))

3- Güvenli bir biçimde yere indiniz.Paraşütünüzü toplarken bir eğitmen size doğru geliyor ve birşeyler söylüyor.Eğitmen ne söylüyor?
***Nasıldı Kezban hanım ;diyor (sanki benim korkmuş olacağımı düşünüp) ama ben de onu şaşırtıp
***hadi bi daha atlayalım diyorum nefes nefese:))
verdiğim tüm cevaplar içtenlikle gerçekten ,çılgınlıkları severim ,arkadaşlarımda bilir yani, yay burcuyum ya ne zaman napcam belli olmaz hani:))
Şimdi bende karamel mutfak , zehra ve AskinAy arkadaşlarımı mimliyorum....
Sevgiler arkadaşlar....

3 yorum:

AskinAy dedi ki...

Canimsin en kisa zamanda cevablayacagim bende öptüm seni sevgiler...

Adsız dedi ki...

cevapladığın için teşekkürler. cevaplar harika. ne kadar da cesursun :)

VİRGO dedi ki...

canım iyi günler ne güzel geçirmişsiniz hafta sonunu ...ben de seni çocukluk anıları kısmıyla mimledim cevaplarsan sevinirim ...