21 Şubat 2009 Cumartesi

ARKADAŞLAR BURALARDAYIM:)))

Merhaba arkadaşlar meraklandınız dimi noldu bizim Gamzeliye diye ;özlettim kendimi biraz kusura bakmayın :)

Merak edip,nerelerdesin diyen yasamladans ve havvanur arkadaşlarıma ve diğer blog dostlarıma geldim buralardayım ,iyiyim Allah 'a şükür diyorum.

Biliyorsunuz başıma gelen malum olay yüzünden evime girmeye halen korkuyorum ama uzaklara gitmedim;daha önce söylemiştim kayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyoruz ya onlardayım;onlardayız yani kızım ,eşim ve ben:))

Ancak eve bişiler almaya ve yatıp uyumaya çıkıyoruz, henüz demirlerim yapım aşamasında takılmadı daha, demirciyede kızgınlığım ayrı bi konu tabi...

Ayrıca kızımda öksürük ,hapşırık hepsi bir, bide yetmez gibi daha önce hastanede yatmamıza sebep olan idrar yolu enfeksiyonu tekrar çıktı meydana :(

Bu yüzden biraz üzgünüm...Öksürük hapşırık geçti, bide şu pis enfeksiyonu atlatsak...İnşallah atlatcaz ,daha önce kuzum 4,5 aylıkken çok ağır geçirmişti bu rahatsızlığı ve 1 hafta hastanede yatmıştık....O kadar dikkat etmeme rağmen ;yok önden arkaya temizlenecek ,yok ıslak mendil olmaz pamuk ve suyla silinecek ;hamileyken bunların hepsini öğrenmiş ve kızım doğuncada uygulamıştım,çok iyi temizlememe ve dikkat etmeme rağmen olması o zamanlar beni çok üzmüştü ama doktorumuz aksine titiz insanlarda daha çok olur üzülmeyin şu yaşta bizlerde bile olabilir demesiyle biraz rahatlamıştım;

Ogünden beri ara ara tahlil yaptırıyoruz zaten ,hem iyide oluyo takip ediyoruz her açıdan bakılıyo sonuçta; bu arada idrar yolu enfeksiyonu için sadece idrar tahlili yeterli değil ayrıca idrar kültürü tahlili yapılmalı böylece daha ayrıntılı inceleniyo ;buda kısa bi bilgi olsun :)

Yani kısacası iyiyiz şükürki ;Bu arada foto pek net değil ama mutlu bi aile fotosuyla merhaba demek istedim kızım uykusu geldiği için huysuz çıktı biraz ama doğal oldu :))

Hepinizi elimden geldiğince takip ediyorum arkadaşlar ,beni yalnız bırakmadığınız içinde teşekkürler:))

Görüşmek üzere ,Hoşçakalın:)


27 yorum:

sihirlirloklava dedi ki...

sevgiler canım...umarım biran önce herşey normale döner...

Eylm-Sdnz dedi ki...

öncelikle çok geçmiş olsun her iki olay içinde..idrar yolu enf dikkatimi çekti..aynı şeyleri malesef bende kızımda yaşıyorum biz 3 kere geçirdik..temizlikle çok alakalı değil..neden olduğu çok iyi araştırılmalı..böbrek ultrasonu mutlaka çekilmeli..enbüyük nedenlerinden biri genetik..2.banyoda genital bölgeyi asla köpüklemeyin sabun enf nedeni..3.temizleme koşulları eyer bezi çok uzun altında kalırsa yada her defasında önden arkaya silinmezse bu 3 nedenden olur enfeksiyon..bence altında yatan nedeni arştırın..biz 3 ay sürekli antibiyotik kullandık çok şükür 4 aydır temiz çıkıyor..küçük bir öneri karnıbahar ve kızılcık suyu içirin ve bol bol portakal suyu..asitli içecekler idrarı temizlermiş..verebileceğimiz asitli tek içecekler bunlar..çok uzattım pardon:))sevgiler

zehra dedi ki...

cok cok gecmıs olsun dılerım cımcımen en kısa surede tekrar ıyılesır bırde ınsan ıster ıstemez etkılenıyor kaynanda kalmanız cok yı olmus ben olsam evde uyuyamazdım sanırım:)

Adsız dedi ki...

iyi olmanıza sevindim.Çok geçmiş olsun canım.inşallah çabucak atlatır fıstık kız..yanaklarından öp benim için o tatlıyı :)sevgiler..

İlknur dedi ki...

çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede atlatırsınız.Acil şifalar dilerim..

Güneş Akay dedi ki...

Merhaba blogunuzu zaman zaman takip ediyorum sevgili Prima rima sayesinde bir çok blogu olan annelere ulaştım :)Benim kızımda 8 aylık ve bu enfeksiyondan benimde birçok arkadaşımın kızında oldu daha çok kızlarda oluyormuş,biz begüm doğduğundan beri hiç silmedik,ne ıslak bezle ne pamukla direk banyoda lavobonun içinde yıkadık hep zaten suyuda çok seviyordu alt değiştirme işlemimizde eğlenceli oluyordu o yüzden.İnşallah tekrarlamaz,
www.gunescuneyt.com
Sevgiler.

Nazpek dedi ki...

çok çok geçmiş olsun

havvanur dedi ki...

iyi olmana sevindim kıııs bebişe iyi bakkk oluyo iyileşirr merak etme canım hilade bnd çok çekmiştim birzda doktorlar abrtıooo elimizden geleni yapıoz kız çocukları işte bölee enfeksiyonluuu naparsınn:=)

Unknown dedi ki...

CANIM ÖNCELİKLE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İDRAR YOLU RAHATSIZLIĞINI MALESEF BİZİM KIZDADA YAŞIYORUZ.HER DEFASINDA BİR TÜLÜ SONU GELMEYEN İĞNELERLE ATALATIYORUZ SONUÇ ÇETELE GİBİ OLUYOR KIZIM NE KADAR DİKKAT EDERSEN DEDİĞİN GİBİ SANKİ İNADINA OLUYOR BU ARALAR BİZDEDE SONU GELMEYEN BİR BAŞ AĞRISI VAR SİNÜZİT VARMIŞ ONDAN KAYNAKLANIYORMUŞ BUNADA ÜŞÜKÜR DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELİMİZDEN İYİ OLMANA ÇOK SEVİNDİK O DEMİRCİYEDE SÖYLE BİR ANÖNCE TAKSIN ARTIK ŞU DEMİRLERİ:)

Unknown dedi ki...

geçmiş olsun.Cocuklarımızın hastalıgı öyle zor ki. daha cok küçükler dertlerini anlatamıyorlar.
size de acil şifalar diliyorum.umarım bir an önce iyileşirsiniz.

ozlem dedi ki...

çok geçmiş olsun maalese kızçocuklarının en çok yaşadığı problem bu heralde acil şfalar diliyorum

bu arada bende annesizim bi blogda yorumunuzu okudum oradan biliyorum allah rahmet eylesin

Adsız dedi ki...

umarım bir an evvel normal hayatınıza dönersiniz. demirleriniz takıldığı zaman kendini güvende hissedersin diye düşünüyorum. bebişe de geçmiş olsun. Sevgiler..

Paşa dedi ki...

geçmiş olsun k.i.b.kızını benim için öp:))

AskinAy dedi ki...

gecmisler olsun canim,kendinize dikkat edin öptüm melegimizide senide sevgilerimle..

Unknown dedi ki...

çok ama çok geçmiş olsun...

KelebekGibi dedi ki...

Cok gecmis olsun Gamzeli anne, yaa gercekten neye cok dikkat edince sanki oluyor. Demekki idrar yollari hassas kizinin, birde ayaklarinida sicak tut hep.
Allah sifa versin, sevgiler.

made in funda dedi ki...

çok geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamada atlatır bu hastalığı.ailen çok güzel.Allah ayırmasın..

harosa dedi ki...

CANIM GEÇMİŞ OLSUN GEÇENLERDE BENİM KÜÇÜK KIZDA GEÇİRDİ İDRAR YOLLARI ENFEKSİYONUNU BAŞIMIZIN BELASI HASTALIK SENEDE BİR DEFA YAKALANIYOR ÇOCUK SEBEBİDE BELLİ DEĞİL HERŞEY OLABİLİR DİYOR DOKTOR ŞAŞTIM KALDIM BENDE NEYSE ALLAH KIZINA ACİL ŞİFALAR VERSİN DEMİRLERİNİZDE TEZ ZAMANDA TAKILSIN!

HUYSUZBALIK dedi ki...

Canım en kısa zamanda halolur umarım demirler de güvenle oturursunuz evinizde. Kızına da geçmiş olsun diyorum. Minik prensesi öp benim için. Sevgiler...

Primarima dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım:)

zuzuların annesi dedi ki...

Çok geçmiş olsun,acil şifalar dilerim canım.

Gamzelianne dedi ki...

Zor günler yaşamışsınız, çok geçmiş olsun.Allah korumuş sizi.Umarım bir daha bu tür olay yaşamazsınız.

Kızınız içinde çok geçmiş olsun.Bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyorum...

KİZHATCE dedi ki...

merhaba gamzeli,bende bir haftadır yoktum bugün döndüm,herşey düzelir inş sende evinde huzurla oturursun,sevgiler:)

SMİLENA dedi ki...

selam tatlım çok geçmiş olsun.özlettin kendini.sevgilerle

Meleğin Dünyası dedi ki...

Anneler için çocuklarının hasta olmasından daha kötü bir şey yoktur sanırım.Çok geçmiş olsun biran önce iyileşmesini dilerim güzel kızının.

PAPATYA SOFRASI dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun..

Evlat yetiştirmek çok zor..Allah şifa versin ama ne kadar dikkat edersen et, hastalanmalarına engel olamıyorsun işte..

Kendinize iyi bakın öptüm.

GAMZELİ ANNE dedi ki...

hepinize teşekkürler sevgiler dostlarım arkadaşlarım:))